Ann Vertriest
Krokantje van mozzarella met tomaat en raketsla
Ingrediënten
-
3 el frambozenazijn
-
rozemarijn
-
2 el ontpitte olijven
-
1 eigeel
-
3 el kruidenazijn
-
broodkruim
-
2 bolletjes mozzarella
-
100 gr gedroogde tomaten
-
1 bosje raketsla
-
1 gehakte sjalot
-
2 el pijnboompitten
-
3 el olijfolie
Bereiding
Snij de mozzarella in schijfjes, kruid met peper en zout en overstrooi met wat gehakte rozemarijn. Paneer liefst 2 maal in het broodkruim en bak ze in de arachide-olie.
Meng de sla met de gedroogde tomaten, pijnboompitten en olijven.
Meng de azijn, de olie en de gehakte sjalot en maak er de sla mee aan. Leg de sla in het midden van een bord en schik er de mozzarellakroket op.
Versier met rozemarijn.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be