Pickles

Ingrediënten

  • 20 zilveruitjes
  • 12 augurken
  • 1 el mosterd
  • 1 el PH Curry
  • 1 el kurkuma
  • 2 afgestreken el maïszetmeel
  • 1 th lepel PH groentenbouillon
  • 3 dl water
  • belolive bakken en braden
  • 1 dl witte wijnazijn
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Vegetarisch
Saus

Bereiding

  1. Snijd de bloemkool in kleine bloempjes. Snijd de knolselder in blokjes.

  2. Stoof aan in wat Belolive Bakken & Braden en voeg op het laatst de augurken en zilveruitjes bij. Voeg er de PH curry, mosterd en curcuma aan toe alsook de tijm en laurier.

  3. Bevochtig met azijn en de bouillon. Laat opkoken, doorkoken gedurende een kwartier en bind met de maïszetmeel.

  4. Verdeel in bokalen en bewaar in de ijskast.

0
Nog geen stemmen

Pickles

1. Stoof de groenten aan
2. Gebruik water om de saus te maken
3. Voeg kurkuma toe

SOS Piet 3

Auteur 
Piet Huysentruyt 
Uitgeverij 
Lannoo 
Fotografie 
Verne 
ISBN 
9789020984231