Chocolademousse met avocado en notencrunch

Ingrediënten

voor de chocolademousse

voor de slagroom

voor de afwerking

voor de crunch

Chocolademousse met avocado, het klinkt misschien wat raar, maar het is de moeite om eens te proberen. Echt lekker!

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch
Glutenvrij

Bereiding

  1. Lepel het vruchtvlees uit een avocado en doe in een cutter. Cutter romig. Smelt de chocolade.

  2. Voeg cacao, honing, kokosolie, gesmolten chocolade, het merg van de vanillestok, zout en koffie toe. Mix fijn. Doe alles in een spuitzak. Spuit in de glaasjes en laat een uurtje opstijven in de koelkast.

  3. Klop de room op met bloemsuiker, vanillemerg en kaneel. Doe in een spuitzak.

  4. Cutter voor de crunch walnoten, rozijnen en speculoos. 

  5. Werk de mousses af met crunch, slagroom en geraspte chocolade.

0
Nog geen stemmen