Basis: chocolademousse
Ingrediënten: room, pure chocolade, eieren, suiker, chocoladeschilfers
IJsgekoelde ‘Café glacé Palermo’ met sesamkoekje
Ingrediënten: vanille-ijs, opgeklopte room, suiker, koffie-extract, sesamzaad
Bakken: Wafels met ananas en mango
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, eieren, gesmolten boter, melk, lauw water
Cremeux van chocolade, espuma van koffie en een crumble van hazelnoot en amandel
Ingrediënten: volle melk, suiker, eigeel, pure chocolade, room (40%)
Basilicumsorbet
Ingrediënten: suikersiroop (1,25 dl water + 125 gr suiker), veel basilicum, glucose, sap van 1/2 citroen, champagne of schuimwijn
Chocoladesoepje met rode vruchten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Italiaanse appeltaart
Ingrediënten: eieren, zeste van een citroen, melk, bicarbonaat, geweekte rozijnen
Gistpannenkoeken
Ingrediënten: melk, spuitwater, eieren, suiker, gist