Vers Talent: tartaar met zalm en avocado van Thomas
Bereiding
Kuis de zalm op. Snij in plakjes, reepjes en tenslotte in blokjes. Schrik dat je zalm te snel warm wordt? Zet dan een kom in een andere kom gevuld met ijswater. Doe de zalm in de eerste kom en zo blijft hij lekker fris.
Snij ook de gerookte zalm in blokjes. Meng met de gewone zalm.
Snij de halve avocado in blokjes. Doe bij de zalm. Schil de komkommer. Haal er de zaadlijsten uit. Snij in blokjes. Meng onder de tartaar.
Snij lente-uitjes fijn. Meng onder de tartaar met limoensap. Kruid met peper en zout. Voeg een beetje olijfolie, fijngesneden dragon en bieslook toe. Meng goed onder elkaar.
Doe in een ring. Druk goed aan. Werk af met tuinkers, goeie olijfolie en paar druppels balsamicocrème.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be