Kreeft in papillot
Ingrediënten: water, echte boter, witte wijn , kreeftenbouillon, gehakte dragon
Feestschotel van kreeft, zalm en tomaat-garnaal
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: groene sla, kreeften (ongeveer 600 gr per stuk), rauw Schots zalmhaasje, tomaten, peterselie
Kreeft met spruiten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Sofies Feestmaand: Gevulde pastaschelpen met kreeft en tomatenroomsausje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: pastaschelpen (per persoon), kreeft (voorgekookt, 500g), ricotta, kreeftenbisque, room
Catalaanse kalfswangetjes met zeekreeftstaarten
Ingrediënten: kalfsvlees, kreeft van 450 gr, olijfolie, bloem, ei
Kreeft in kerrie-looksaus
De Feestkeuken van Sofie: Vispannetje met kreeft en grijze garnalen
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Ingrediënten: filets van vastkokende vis (zeebarbeel, tong, zeewolf, zeeduivel…), grote gekookte kreeft (750 g), gepelde grijze garnalen, grote wortel, kleine venkel
Plateau de fruits de mer met krab, oesters en garnalen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van