Gare pompoen met bacon
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Ingrediënten: pompoen, bacon, , ,
Zacht gegaarde kippenborst met taartje van savooikool
Ingrediënten: kippenborstfilets, savooikool, krielaardappeltjes, uien, champignons
Kabeljauw met aardappelzalf en botersaus
Lamskoteletten met rode curry
Ingrediënten: rode curry, snijboontjes, trostomaatjes, peper, zout
Kabeljauw met dikke erwtensoep en groene curry
Ingrediënten: kabeljauwfilets, verse jonge erwten (of diepvrieserwtjes), look, groene currypasta, peterselie
Ossenhaas met korst van hazelnoot en een sausje van balsamicoazijn
Ingrediënten: ossenhaas van telkens 200 g/persoon, balsamicoazijn, honing, water, bruine fond
Mosselen op Vlaams-Brabantse wijze met Wolf bier
Mijn Pop-Uprestaurant 2016: karnemelkpuree met garnaaltjes van Jan en Nele
Ingrediënten: aardappelen (loskokend), karnemelk, grijze garnalen, (echte) boter, peper