Reuzelekkere rijstpap met pistachenoten en rozijnen

...
Ingrediënten: plantaardige melk bv Alpro Drink Nature , suiker, vanillesuiker, vanillestokje, rijst
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Dessert 4 personen

Gebakken zeebaars met currysaus en salade van rauwe groenten

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Was en snij de Chinese spinazie of paksoi fijn. Snij ook de radijsjes erg fijn.  ...
Ingrediënten: zeebaars, kokosolie, koriander, amandelen, citroen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Frisse vruchtencake

Meng de Alpro Variatie op Yoghurt en de suiker goed door elkaar. Doe er de eigelen, de Alpro Drink Nature, de bloem ...
Ingrediënten: Alpro Variatie op Yoghurt Aardbei (of smaak naar keuze), yoghurtpotjes suiker, eieren, yoghurtpotje Alpro Drink Nature , yoghurtpotjes tarwebloem
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Gebak 4 personen

Gratin dauphinois met courgette

Warm de Alpro Drink Nature en de Alpro Cuisine op in een steelpannetje. Voeg hier het laurierblaadje en geperste ...
Ingrediënten: plantaardige melk bv Alpro Drink Nature , plantaardige room bv. Alpro Soya Cuisine, knoflook, laurierblaadje, olijfolie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Vol-au-vent

...
Ingrediënten: kipfilet, groentenbouillon, gemengd gehakt, eieren, paneermeel
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Zelfgemaakte energierepen met noten en dadels

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Pel de pindanoten. Verwijder de schil. Het roodachtige vliesje mag eraan blijven. Verwijder het hoedje en ...
Ingrediënten: verse dadels (Medjoul), pecan noten, pompoenpitten, pindanoten, lijnzaad
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans 4 personen

Gevulde zoete aardappel met eendenborst, mango en boterraapjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de gevulde zoete aardappel: was de zoete aardappelen. Snij ze overlangs in twee. Stoom in de schil gaar. ...
Ingrediënten: eendenborsten, zeezout, zwarte peper, zoete aardappelen, rozemarijn
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Glutenvrije spaghetti met truffel en bospaddenstoelen en secreto iberico

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Zet een grote pot water met zout op voor pasta. Kook hierin de pasta al dente. ...
Ingrediënten: secreto iberico varkensvlees, bospaddenstoelen, pecorino kaas, peper, zout
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Varkenskroon met aardappelsalade en boontjes en sabayon

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de aardappelsalade: maak een mayonaise. Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Meng de dooiers ...
Ingrediënten: aardappelen (gestoomd en geschild), ei (hardgekookt), zoetzure augurken, ui, bieslook
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Stoofpot van kokkels met spek en boerenkool

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Was en snij de groenten (prei, sjalot) fijn. Verwijder eventueel de buitenste bladeren van de boerenkool, spoel ...
Ingrediënten: olijfolie, (paarse) boerenkool, prei, look, sjalotten
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen