Cake van zoete aardappel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak dit lekker gerechtje aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: zoete aardappel, chiazaad, rijstdrink, cashewnoten, volkoren spelt
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Amerikaans 4 personen

Gerecht voor viervoeters: gezonde dog cookies

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak het koekjesdeeg: Meng de havermout met het lijnzaad en de volkorenbloem met de eieren, water en olie ...
Ingrediënten: havermout, lijnzaad, volkorenbloem, ei, eidooier
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Laagjespudding met koekjes en frambozenlassi

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de pudding: Klop de room half op tot een dikke yoghurt. Bewaar koud.  ...
Ingrediënten: frambozencoulis, munt, kefir (yoghurt), honing, suiker
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Crumble met appel en peer, coulis van frambozen en custard van citroen

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij de vanillestok overlangs. Meng alle ingrediënten met de vanillezaadjes voor de crumble in een grote kom tot ...
Ingrediënten: appels, peren, vanillestok, gember, honing
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Brits 4 personen

Oude Noord-Hollandse Gouda met tomaat en tapenade van olijven en ajuin

Pascale Naessens

Ontvel de tomaten, snijd ze in kwarten en haal de pitten eruit. Doe dit over een zeef zodat je het vocht kunt opvangen. ...
Ingrediënten: rozemarijn, xeresazijn, witte ajuin, kappertjes, look
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Hapje 4 personen

Bouletten met huisgemaakte samoeraisaus en Chocolade-Espressotaart

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de bouletten en samoeraisaus: meng het gehakt met de melk, één fijngesneden ui, fijngesneden oregano en ...
Ingrediënten: gehakt, uien, peper, zeezout, melk
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Exotische rijstpap met mango, passievrucht en ananas van Sergio Herman

Sergio Herman - La Mamma

Voor de karamel: doe suiker en water in een kookpotje. Breng aan de kook op een matig vuurtje en laat sudderen ...
Ingrediënten: water, suiker, room, boter, fleur de sel
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch 4 personen

Aperitiefhapjes: paling, oester en tijgergarnaal

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met het soepje van aardpeer. Schil en snij de ajuin grof. Stoof aan in wat Alpro Bakken en Braden. Schil ...
Ingrediënten: aardperen, pastinaak, ui, peper, zout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Scones met gegrilde appel en gerookte paling

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de appeltjes: schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in plakjes. Meng de appelschijfjes met agave ...
Ingrediënten: glutenvrije bloem, volkoren rijstbloem, amandelpoeder, bakpoeder, zout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Brits 4 personen

Poffertjes, de enige echte: hartig en zoet

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Begin met het deeg. Los gist op in de lauwe melk.  ...
Ingrediënten: melk (volle of plantaardig), bloem, eieren, boter, gist (droge)
Beginner Tussen 60 en 90 minuten 4 personen