Heerlijk zomerse cocktail: de Martini Bianco Royale

Neem een groot bolvormig glas. Vul op met ijsblokjes. ...
Ingrediënten: Martini Prosecco, Martini Bianco, ijsblokjes, limoen, munt
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans 1 personen

De favoriet van James Bond: Martini Extra Dry

Doe ijsblokjes in een glas en in een mengglas.  ...
Ingrediënten: Martini Extra Dry, gin, citroen, ijsblokjes,
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans 1 personen

Een klassieker onder de cocktails: de Negroni Rubino

Neem twee glazen naar keuze. ...
Ingrediënten: Martini Bitter, gin, Martini Rubino, sinaasappel , ijsblokjes
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans 2 personen

Een stijlvolle klassieker: de enige echte Bellini

Doe ijsblokjes in een bolvormig glas. ...
Ingrediënten: Martini Bellini "Ready to serve", perzik (wit), frambozen, ijsblokjes,
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans 1 personen

Martini e tonic, voor wie eens iets anders wil dan de gin tonic

Neem een groot bolvormige glas. ...
Ingrediënten: Martini Bianco, tonic (bv. Schweppes), limoen, pompelmoes, etc., ijsblokjes,
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans 1 personen

Mijn Pop-uprestaurant 2016: cocktail 'Finocchio' van Giordano en Myrthe

Mijn Pop-uprestaurant!

Was en snij de venkel grof. Draai door de centrifuge tot sap. ...
Ingrediënten: venkels, suikerwater, pompelmoessap, venkelsap, gin
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Aperitieven 1 personen

Burrata met tomatenconsommé en basilicum van Strombowli

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de consommé: mix de tomaten met de look, basilicum en sushi-azijn. Doe ze in een neteldoek en laat 24 uur ...
Ingrediënten: burrata, basilicum, look, olijfolie, chilipeper
Beginner Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen

Madeleintjes met abrikozen en vin santo

Verwarm de oven voor op 180 °C. Smelt de boter en laat afkoelen tot op kamertemperatuur. ...
Ingrediënten: boter, eieren, suiker, bloem, bakpoeder
Beginner Meer dan 90 minuten Italiaans Gebak 8 personen

Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen

Mijn Restaurant!

Omwikkel het vlees stevig met plasticfolie en leg het 1 nacht in diepvriezer. Haal het vlees een half uur voor ...
Ingrediënten: Meritus ossenhaas van telkens 10 cm lang en 5 cm dik, olijfolie, citroen (sap), pijnboompitten, rucola
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Voorgerecht 4 personen

Vitello tonato

Claudio Dell'Anno

Mix de tonijn met de mayonaise, de citroen, het zout, de peper en de ansjovis in de blender tot een gladde massa. ...
Ingrediënten: citroen (sap), zout, peper, ansjovis, mayonaise
Gevorderde Meer dan 90 minuten Italiaans Voorgerecht 4 personen