Dessertglaasje met yoghurt en rood fruit van Sandra Bekkari
Ingrediënten: steranijs, kardemompoeder, water, honing, verschillende soorten rood fruit
Sint-Jacobsvruchten met appelsausje
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Paasdessert met Maredsous, bier en kaas
Ingrediënten: Maredsous Fagotin Traditie, bruin brood, Luikse siroop, peren, amandelen
Heerlijk sapje op basis van selder, komkommer en peer
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: selder, komkommer, peer (+ 1 extra als het niet zoet genoeg is), gember, limoen
Gezonde kip-currysalade van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: kipfilet, groentebouillon, mayonaise, Griekse yoghurt, lente-ui
Pompoensoep met tofoe
Smoothie met blauwe bessen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Havermoutpannenkoekjes met kaneelappeltjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari