Dipsaus met rode biet en feta
Opgevulde tomaatjes met Maredsous
Ingrediënten: kerstomaatjes, Maredsous® Dubbelroom, Lompeieren, ,
Hemelse havermoutpap met verse amandelen & munt
Ingrediënten: (Alpro) Amandelmelk, havermout , kaneelpoeder, gehakte munt, appel
Ijsthee met ananas van Sandra Bekkari
Ingrediënten: ananas, gember, limoen, groene thee, limoen
Italiaans geroosterde vijgen
Geroosterde pompelmoes met granola, limoen en yoghurt
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: pompelmoezen, pistachenoten (ongezouten), granola, honing, limoen
Panna cotta met rood fruit en citroenverbena
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Dipsaus met curry en yoghurt
Homemade ice-tea van rode vruchten en sinaasappel
Ingrediënten: rodevruchtenthee, water, agavesiroop, bevroren frambozen, sinaasappelsap
Vruchtenwater met munt en limoen uit De Keuken van Sofie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: water, limoenen, munt, ,