Ontbijt met gekaramelliseerde pompelmoes en spinnenwebtaart
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: roze pompelmoezen, rietsuiker, plattekaas, neutrale olie bv. arachideolie, havervlokken
Zelfgemaakte chocopops van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Havermoutkoekjes met chocolade
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: rijpe bananen, fijne havervlokken, amandelen, gemalen kokos, pure chocolade (70% cacao)
Mijn Pop-uprestaurant 2016: overheerlijk ontbijtplankje van Caroline en Gillian
Ingrediënten: hazelnootpasta, vegan chocolade, amandelmelk, honing of agavesiroop, cacaopoeder (raw, ongezoet)
Zelfgemaakte granola met gekonfijte pompelmoes en Griekse yoghurt
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Lijnzaadcrackers en dip van broccoli en amandelbar en koffie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bruin lijnzaad, blond lijnzaad, lauw water, anijszaad, broccoli (in roosjes, gestoomd)
Ontbijtmuffins met pompoen, veenbessen en kaneel en pompoensmoothie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Tiramisu met peperkoek, mokka-ijs en karamel op basis van koffie en Amaretto
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: suiker, mascarpone, eieren, amaretto, peperkoek
Pruimenconfituur met gember en stevia
Ingrediënten: pruimen (zonder vel, zonder pit), gember (vers), sinaasappel (sap), Pec Plus, Pura Via Stevia (kristalkorrels)