Zelfgemaakte groenteburger met bulgur en rode biet
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bulgur, look, peper, appel-ciderazijn, gedroogd volkorenbrood
Risotto met gele pompoen, blauwe geitenkaas en amarettikoekjes
Ingrediënten: Carnaroli del Pavese Gran Riserva risottorijst, gele pompoen, in blokjes gesneden en al half gaargekookt, boter, groentenbouillon, parmezaans kaas
Verrine van tarte tatin, vanille-ijs en appelen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Vegetarische tajine met venkel
Ingrediënten: zoete paprikapoeder, komijnpoeder, komijnzaad, olijfolie, bladpeterselie
Risotto met netels
Ingrediënten: kleinkorrelige risottorijst, blaadjes van netels, groentebouillon, sjalotjes, fijngehakt, boter
Risotto met oesterzwammen
Tortilla met wilde champignons
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Tatin van witloof
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken