Risotto met oesterzwammen
Ingrediënten
-
1 bakje oesterzwammen
-
2 kopjes risottorijst
-
ajuin
-
bakboter
-
witte wijn
-
1 el PH Groentebouillon
Bereiding
Snijd de ajuin in brunoise en snipper de look. Stoof beide aan in Alpro bakken en braden.
Voeg er de 2 kopjes rijst bij, kruid ze met PH Pepermix en blus met water en wijn. Voeg er een lepel PH Groentebouillon aan toe. Om de 2 minuutjes beetje water bijvoegen (20’ tot 25’).
Bak intussen de oesterzwammen in de gebruinde boter. Hak de peterselie en een teentje look. Doe de look bij de oesterzwammen.
Voeg de peterselie bij de risotto. Werk de risotto af met boter en gemalen parmezaan.
Serveer in een bordje met de oesterzwammen en leg er enkele schilfers parmezaan op.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be