Koude soep van avocado en spinazie
Gemarineerde scampi op een stokje
Hapje met rauwe ham, noten, paddenstoelen en bladpeterselie
Ingrediënten: rauwe ham, hazelnoten, bruine champignons, sjalotjes, xeresazijn (of balsamicoazijn)
Rauwe zalm met zalmeitjes en tomaten
Ingrediënten: zalmfilet, zalmeitjes, tomaten, bieslook, sap van 1/4 citroen
Minipizza's van courgette en tomaat
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: verse basilicum, tomatenblokjes (blik), knoflook, amandelmeel, peper
Warme ananascocktail van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Filodeeghapje met krabvlees, ricotta en courgette van Sandra Bekkari
Sint-Jacobsvruchten met appelsausje
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Dipsaus: guacamole