Mocktail met chili, bloedsinaasappel, limoen en tonic
Ingrediënten: rode chilipepers, suiker, water, limoenen, tonic
Salade van gegrilde perziken met bresaola en roomvinaigrette
Ingrediënten: rijpe perziken, rozemarijnblaadjes , extra vergine olijfolie, rozemarijn of tijm, rodewijnazijn
Fruitige tabouleh met ananas en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: quinoa, groentenbouillon, kip, peper, zout
Salade met gedroogde tomaatjes en Fagotin dubbelroom
Ingrediënten: buche Fagotin® Dubbelroom, veldsla, niet te rijpe avocado, citroen, gedroogde tomaten
Slaatje van tomaat, artisjok en mozzarella
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Grilled lemonade: cocktail van pompelmoes en chili
Ingrediënten: pompelmoezen, munt, suiker, water, chilipepers of jalapeno
Slaatje met gekonfijt spek
Jamie Oliver - Jamie's American Road Trip
Ingrediënten: extra virgin olijfolie van goede kwaliteit, witte wijnazijn, el yoghurt natuur, th lepel dijonnaise mosterd, zeezout
Gegratineerde asperges met Parmezaanse kaas
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Asperges, gemalen Parmezaanse kaas, Provolone Dolce (italiaanse kaas), sla, olijfolie extra vergine
Cocktail: Elderflower Collins
Ingrediënten: Gin (Tanqueray Ten), vlierbloesemsiroop, citroensap, spuitwater, gemalen ijs