Eierkoeken lactosevrij en glutenvrij

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Doe de eieren in een kom, samen met de suiker. Klop dit goed op met een mixer tot het schuimt. ...
Ingrediënten: kristalsuiker, eieren, zelfrijzende gluten- en lactosevrije bloem, maïszetmeel, bicarbonaat
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Dessert 4 personen

Verloren brood met lactosevrije yoghurt, aardbei en blauwe bessen

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij het brood in sneetjes. ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Chocolademousse met avocado en notencrunch

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Lepel het vruchtvlees uit een avocado en doe in een cutter. Cutter romig. Smelt de chocolade. ...
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Chocolademousse met gekonfijte sinaasappelschil en munt

Schil de sinaasappels zeer dun en snij de schillen in reepjes. Blancheer de reepjes 3 keer 3 minuten, telkens in ...
Ingrediënten: pure chocolade, zout, sinaasappels, suiker, eieren
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Dessert 4 personen

Glutenvrije warme fondantpuddinkjes met frambozen

Schuif een bakplaat in het midden van de oven en verhit hem tot 200 °C. Vet zes kleine puddingvormpjes (van circa ...
Ingrediënten: plantaardige olie, om in te vetten, diepvriesframbozen, half ontdooid, vanille-extract, eieren, losgeklopt, op kamertemperatuur, gecondenseerde melk
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Dessert 4 personen

Glutenvrije appeltaart

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Doe de boter in een kom en meng de suiker erbij. Houd een klein beetje suiker opzij om het eiwit op te kloppen. ...
Ingrediënten: eiwitten, maïszetmeel, glutenvrije bloem, suiker, margarine
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Appelvlaaitjes met lekkies roomijs

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Verwarm de oven voor op 190°. ...
Ingrediënten: ricotta, volle yoghurt, amandelpoeder, vanillestok, eieren
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Maïszetmeelcake met appelen

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Klop de eieren met de suiker tot een homogene massa. Smelt de bakboter en doe ze samen met de aardappelbloem en ...
Ingrediënten: maïszetmeel, appelen, bakboter, suiker, eieren
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Dessert 4 personen

Eenvoudige chocoladetaart

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Scheid het wit en het geel van het ei in 2 aparte kommen. Doe de helft van de bloemsuiker bij het eigeel en klop ...
Ingrediënten: eieren, pure chocolade, echte boter, bloemsuiker, cacaopoeder
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Dessert 4 personen