Kabeljauw met mosterd-sojasaus en tomaten

Pascale Naessens

Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de tomaten in fijne plakjes, snijd het harde witte gedeelte weg. Leg twee ...
Ingrediënten: kabeljauwfilets, tomaten, mosterd, sojasaus,
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 2 personen

Hapje met rauwe ham, noten, paddenstoelen en bladpeterselie

Pascale Naessens

Hak de hazelnoten grof in een mixer en snijd de bladpeterselie fijn. Zet opzij. ...
Ingrediënten: rauwe ham, hazelnoten, bruine champignons, sjalotjes, xeresazijn (of balsamicoazijn)
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hapje 2 personen

Staartvis met rode kool

Sonja Kimpen

Halveer de kool, verwijder de dikke witte kern en snijd in zeer fijne reepjes. Was de appels, verwijder het klokhuis ...
Ingrediënten: staartvis, rode kool, harde appels, rapen, hazelnoten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Zalm-venkelcombi

Sonja Kimpen

Kook de ongeschilde aardappeltjes gaar in lichtgezouten water. ...
Ingrediënten: zalm (ongeveer 100 gr per stuk), kleine, vastkokende aardappeltjes, stevige venkelknollen, stevige wortelen, courgette
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Salade met eendenborst, avocado en tomaat

Sonja Kimpen

Ontkorst acht sneden brood en toast. ...
Ingrediënten: tomaten, pijnboompitten, verse tijm, peper, zout
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Salade 4 personen

Gebakken zalm met sesamkorst, wasabimayonaise en edamame

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Was de Romeinse sla. Neem een mooie schotel en leg wat Romeinse sla in de schotel. Snij de rest van de sla fijn. ...
Ingrediënten: edamamebonen, daikon, Romeinse sla, waterkers, sjalot
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Japans Salade 4 personen

Voor de kinderen: Zweedse gehaktballetjes

Meng de Alpro Cuisine, het ei, het broodkruim, het zout en de zwarte peper door elkaar. ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten 4 personen

Parelhoen met kleine groenten

Verwarm de oven voor op 210 °C. ...
Ingrediënten: sperzieboontjes, sjalotjes, appel, wortelen, parelhoenboutjes (150gr/stuk)
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Pastaschotel met paddenstoelen en spinazie

Kook de pasta beetgaar en giet af. ...
Ingrediënten: fusilli of spirelli, verse spinazie, sjalot, look, paddenstoelen
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Lekker eenvoudig: Scampi’s met room en tomatensaus

Maak terwijl je de pasta kookt de groenten en scampi's schoon. Smelt de Alpro Bakken en Braden in een hete wok ...
Ingrediënten: spirelli , scampi's, plantaardige vetstof bv Alpro Bakken en Braden, courgette, sjalot
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen