Koude soep van avocado en spinazie
Gebakken peer met geitenkaas
Ingrediënten: plakken geitenkaas, peren, krulsla, verse rozemarijn, walnoten
Filodeeghapje met krabvlees, ricotta en courgette van Sandra Bekkari
Sint-Jacobsvruchten met appelsausje
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Speculoospasta en zalmspread van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: pinda's, arachideolie, speculooskruiden, gerookte zalm, venkel
Wraps met gerookte zalm en ricotta
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: volkorenmeel , 2 eieren , 400 ml water , versgemalen peper , zeezout
Soep met erwtjes en ham
Ingrediënten: ui, knoflook, olijfolie, gekookte ham, in reepjes, vetarme kippenbouillon