Gevulde portobello's met spinazie en geitenkaas
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: portobello's, sjalotjes, jonge spinazie, olijfolie, crottin de chavignol (geitenkaas)
Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Havermoutmuffins met dadels en kaneel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Asperges à la flamande à la Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: asperges, krulpeterselie, eitjes (hardgekookt), olijfolie, peper
Pompoensoep met tofoe
Scones
Ingrediënten: boter, zelfrijzende bloem, bicarbonaat, melk, eierdooier
Frisse vruchtencake
Ingrediënten: Alpro Variatie op Yoghurt Aardbei (of smaak naar keuze), yoghurtpotjes suiker, eieren, yoghurtpotje Alpro Drink Nature , yoghurtpotjes tarwebloem
Luchtige chocoladetaart
Ingrediënten: eiwitten, eigelen, suiker, plantaardige vetstof bv Alpro Bakken en Braden (op kamertemperatuur), cacaopoeder