Vegetarische wortelburger met tzatziki
Ovenschotel met rode quinoa, ei en spinazie
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: rode quinoa, sjalot, peper, zout, tijm
Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers
Gevulde rijstballetjes met misostoof en rettich
Ingrediënten: sushirijst, teriyakimarinade, verse fijngehakte gember, fijngehakte knoflook, mirin (Japanse rijstwijn)
Tongschar met broccoli en volkorenpasta
Sergio Herman - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: mooie verse grote tongschar, fijngesneden teentjes knoflook , fijngesneden ui, droge witte wijn, tomaten zonder pel
Varkensgebraad met prinsessenboontjes en peterselieaardappelen
Ingrediënten: varkensgebraad , prinsessenboontjes , aardappelen , ui, groentebouillon
Kalkoengebraad met pepersaus, gesmoorde spruitjes en aardappelen in de schil
Ingrediënten: kalkoengebraad , verse spruitjes, aardappelen , ui, kippenbouillon (opgelost bouillonblokje)
Kruidige kippenwraps met geroosterde ui en rode paprikaspread
Ingrediënten: zonnebloemolie, ui, paprika, chilipeper, kipfilet
Witte vis met mosterdsaus, spinazie en Provençaalse aardappeltjes
Ingrediënten: witte vis (bv. pangasius, tilapia, heek of kabeljauw), spinazie zonder room (diepvries), krielaardappelen, vetstof per 500 gr aardappelen, halfvolle melk