Vegan lasagne met aubergine en spinazie en een wortelsoepje met kokos en koriander
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Bananenbrood en sapje van rabarber, koolrabi en appel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bananen, volkorenbloem, kokosolie, rietsuiker, vanillestok
Open ravioli met boschampignons en aardpeer
Ingrediënten: aardappelen (geschild), boschampignons (shii-take, kastanjechampignon, cantharellen, hanekammen,...), jonge spinazie, sjalot, tenen look
Spring rolls met aubergine en tzatzikidip
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: rijstpapiervelletjes, rijstvermlicelli, aubergines, peper, fleur de sel
Parelhoen met oesterzwammen en peterseliedressing
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: look, lente-uien, dressing van Becel, gehakte peterselie, tijm
Kabeljauwfilet met spitskool
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kabeljauwfilets met vel, citroen, ui, sesamolie, appelazijn
Kaviaar van aubergines
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken