Eendenborstfilet met butternutsalade en geroosterde groenten van Sandra Bekkari
Ingrediënten: aalbessenconfituur, rode wijn, mosterd, laurier, tijm
Traaggegaarde lamsbout uit de oven
Gezonde yoga groentenstoofpot
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Zeeduivel met zuiderse groenten en olijventapenade
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: witte balsamico, zeeduivel (ongeveer 180g/pp), groentebouillonpoeder, water, verse salie
Papillot van lamsbout met ui en spekreepjes
Ingrediënten: verkorte lamsbout van 1,5kg (Europees lam), gerookte spekreepjes, uien, look, citroen (onbehandeld)
Zeebaars in papillot met look en groene kruiden
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Lamscurry 'Ceylon' met kokos en cashewnoten
Ingrediënten: lamsschouder, uitgebeend (Europees Lam), tomatenblokjes (uit blik), kokosmelk, ui, kerriepoeder
Gegrilde lamsribbetjes met kruiden en aardappelsalade
Lamsbout met rozemarijn en look
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: rundsfond, rozemarijn, bloem, rode bessenconfituur, rode wijn