Panna cotta, verbenamousse en-meringue en citroengranité
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: suiker, citroenverbena-bladeren, eiwit, vanillestokjes, druivenpitolie
Rijstpap met confituur van rode vruchten en violet meringue
Ingrediënten: melk, dessertrijst, suiker, vanillestok, melk
Chocolade-krokantje met koffieroom, praliné en karamel
Johan Engelen - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: chocolade, hazelnoten, boter, bloemsuiker + wat extra, bloem
Appel-en peren amandeltaart met stevia
Semi-freddo met abrikozenconfituur en meringue
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: room, grote meringue, suiker, eieren gesplitst, verse abrikozenconfituur (of een andere confituur)
Chocoladetaart van Jurgen
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, cacaopoeder, eieren, suiker, water
Passievruchtenravioli met champagnesabayon
Fraisier
Ingrediënten: ongezouten zachte boter, fijne suiker, losgeklopte eieren, gewone bloem (gezeefd), bakpoeder
Aardbeienbavarois van Ellen
Ingrediënten: eieren, amandelbroyage, bloem, eiwitten, suiker