Kabeljauw met mosterd-sojasaus en tomaten
Ingrediënten: kabeljauwfilets, tomaten, mosterd, sojasaus,
Staartvis met rode kool
Ingrediënten: staartvis, rode kool, harde appels, rapen, hazelnoten
Zalm-venkelcombi
Ingrediënten: zalm (ongeveer 100 gr per stuk), kleine, vastkokende aardappeltjes, stevige venkelknollen, stevige wortelen, courgette
Tongfilet in een romig sausje met kappertjes
In papillot: orecchiette met pesto, look en pancetta
Kalfsfilet met fijne kruiden en shiitakepaddenstoelen
Ingrediënten: Chinese vierkruidenmengsel, pigment espalette, jonge uitjes, chilipoeder, peperkoekpoeder
Eendenborstfilet met butternutsalade en geroosterde groenten van Sandra Bekkari
Ingrediënten: aalbessenconfituur, rode wijn, mosterd, laurier, tijm
Ravioli met ricotta, selder, pecorino en Lomo
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Penne met alfalfa en saffraan
Ingrediënten: courgetten, in reepjes, groentebouillon, look, gesnipperd, saffraandraadjes, alfalfa (luzerne)