Tongfilet in een romig sausje met kappertjes
Filet mignon van kalf met morieljes
Ingrediënten: filet mignon van kalf, mosterd, diepgevroren morieltjes, volle room, kalfsfond
Kalfsoesters met rode kool en beukenzwammen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ovenschotel met knolselderpuree, spitskool, oesterzwammen en kalfsgehakt
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gekonfijte kabeljauw met crème van prei
Ingrediënten: kabeljauwhaasje van 120 à 150 gr, preiwitten + 1 prei, druivenpitolie, grof zeezout en peper, chilipepertjes
Entrecote met tomatenboter
Ingrediënten: boter, ketchup, gedroogde kruiden (tijm, oregano en vooral dragon), worcesterhiresaus, Piment d'Esplette
Zeeduivel of lotte met rode biet en groene bulgur
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gepofte zoete aardappel met krokante kikkererwten en yoghurtdressing
Ingrediënten: ongeschilde zoete aardappelen (even groot), olijfolie , peper en zout , knoflookpoeder , kikkererwten