Vegan lasagne met aubergine en spinazie en een wortelsoepje met kokos en koriander
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Bananenbrood en sapje van rabarber, koolrabi en appel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bananen, volkorenbloem, kokosolie, rietsuiker, vanillestok
Asperges met gebakken zalm en yoghurtsausje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: Belgische asperges, Griekse yoghurt, verse mayonaise, komkommer,
Spaghetti bolognaise met zongedroogde tomaten en Parmezaanse kaas
Eenpanspasta: spaghetti met courgette en paddenstoelen
Kabeljauw in groene kool met witte selder en een bieslooksaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Parelhoen met oesterzwammen en peterseliedressing
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: look, lente-uien, dressing van Becel, gehakte peterselie, tijm