Vegan lasagne met aubergine en spinazie en een wortelsoepje met kokos en koriander

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de groenten. Snijd de champignons in schijfjes. Warm een eetlepel kokosvet op in een pan. Voeg de ...
Ingrediënten: lasagnevellen (vegan en volkoren), aubergines, champignons, spinazie, kokosolie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Bananenbrood en sapje van rabarber, koolrabi en appel

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor het bananenbrood: weeg alle ingrediënten af. ...
Ingrediënten: bananen, volkorenbloem, kokosolie, rietsuiker, vanillestok
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Gebak 4 personen

Asperges met gebakken zalm en yoghurtsausje

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Bereid de asperges: Maak de asperges schoon. Schil rondom van de punt naar beneden. Snij het 'kontje' ...
Ingrediënten: Belgische asperges, Griekse yoghurt, verse mayonaise, komkommer,
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Spaghetti bolognaise met zongedroogde tomaten en Parmezaanse kaas

Kook de spaghetti volgens de richtlijnen op de verpakking, zonder zout. Laat hem uitlekken. ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 2 personen

Wrap met gebraden kip, tomaat en mierikswortel

Bak de kip aan en laat afkoelen. ...
Ingrediënten: kip, kerstomaatjes, bieslook, mierikswortel, vetstof bv Becel pro.activ Delice
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 2 personen

Verse pasta met geroosterde groenten en pesto

Warm de oven voor op 200°C. ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 2 personen

Eenpanspasta: spaghetti met courgette en paddenstoelen

Snij de courgette in stukjes. Borstel de paddenstoelen proper en snij in schijfjes. Pel de look, snij fijn. ...
Ingrediënten: spaghetti, paddenstoelen, courgettes, erwten, look
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Kabeljauw in groene kool met witte selder en een bieslooksaus

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met het roosteren van de macadamianoten. Leg ze op een ovenplaat en zet ze ongeveer 5 minuutjes in een oven ...
Ingrediënten: kabeljauw, selder, groene kool, bieslook, cottage cheese
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Parelhoen met oesterzwammen en peterseliedressing

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Kleur de parelhoenfilets in de pan. Schik ze in een ovenschaal en gaar ze 8 minuten op 200°C. ...
Ingrediënten: look, lente-uien, dressing van Becel, gehakte peterselie, tijm
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Multigranencrostini met spread van artisjok en rucola

Warm de oven voor op 175°C. ...
Ingrediënten: look, olijfolie, meergranenbrood, pijnboompitten, vetstof bv Becel pro.activ Delice
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 2 personen