Bastilla met geitenkaas en pruimen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Hapje: krokante driehoekjes van brickdeeg, walnoot en geitenkaas
Ingrediënten: appel, brickdeeg, geitenkaas, walnoten, peper
Lamsbrochettes met kruiden en tabouleh met druiven
Ingrediënten: ontvette lamsschouder (in blokjes, Europees lam), bulgur of couscous, platte peterselie, munt, lente-uitjes
Tapas: pan con tomate, patatas bravas, croquetas de jamon
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Brickpakketjes met kefta
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Hummus van rode biet
Ingrediënten: rode biet (gekookt), kikkererwten (1 blik), look, fijngesnipperd, Griekse yoghurt, flinke el tahin
Worstenbroodjes met merguez
Ingrediënten: bladerdeeg uit de diepvries, merguezworstjes, (gesmolten) boter, ,