Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Hummus van rode biet van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: een handvol kikkererwten , gekookte rode bietjes, 2 el tahini , 2 el Griekse yoghurt , 2 el limoensap
Libanese tabouleh met plattekaas en zoete amandelkoekjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Vegetarische tapas en alcoholvrije sangria
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Mijn Pop-uprestaurant 2016: guacamole met nacho's van Willem en Miette
Superdip: guacamole
Ingrediënten: rijpe avocado's, sjalotje, heel fijn gehakt, kerstomaatjes, heel fijn gesneden, gehakte koriander, zure room
Guacamole
Ingrediënten: rijpe avocado's, limoen, look, koriander, olijfolie
Guacamole slaatje
Ingrediënten: avocado's, kerstomaatjes, rode ui, koriander, het sap van 1 limoen
Patatas Bravas
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Ingrediënten: ketchup, balsamicoazijn, Italian mix, gekookte aardappelen, passata (tomatensaus)