Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Tapas: pan con tomate, patatas bravas, croquetas de jamon
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Gazpacho met watermeloen
Gazpacho
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Feesthapje van Vers Talent An: Puree van zoete aardappel met scampi
An Steyvers - Vers Talent: lekker zuiders met An
Ingrediënten: zoete aardappel , een scheutje melk, groentebouillonblokje, currypoeder, curcuma
Lichte gazpacho
Worstenbroodjes met merguez
Ingrediënten: bladerdeeg uit de diepvries, merguezworstjes, (gesmolten) boter, ,