Frietjes uit de oven met light dipsaus
Ingrediënten: Maredsous® Smeerkaas Light, yoghurt, verse kruiden (koriander, peterselie, bieslook, basilicum, ..., aardappelen (vastkokend), olijfolie
Gemarineerde en gegrilde lamskoteletjes
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Broodjes met hummus van rode kool en witte pensensalade
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: mosterdzaad, venkelzaad, oregano, basilicum, tarwebloem
Trio van hapjes: tartaar, preskop en uier (BUFF-Oostende)
Ingrediënten: uier, pastrami, peterselie, wortelen, selder
Opgelegde groenten in het zuur: wortel, augurken, radijzen en bloemkool
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Kabeljauwkroketjes met dragondip en whisky sour
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: whisky, suikersiroop, citroensap, ijsblokjes, zeste van sinaasappel
Schijfjes Maredsous en zijn confituren
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Traditie, Enkele verse aardbeien, braambessen en rode bessen, aardbeien, rode bessen, suiker
Potjesvlees
Ingrediënten: kip, peper en zout, ajuin, wortel, selders
Mosterd met bier
Ingrediënten: geel mosterdzaad, donker mosterdzaad, ui, knoflook, bier