Dipbrood met rozemarijn, zongedroogde tomaat en olijven
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Aubergines met tomatensaus en gegratineerde Parmezaan
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: aubergine (plakjes van +/- 2cm dik), Parmezaan, passata, fijngesneden sjalot, basilicum
Panini met spek en Savoiekaas
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Reblochon kaas, half voorgebakken stokbroden, gerookt spek, aardappelen, knoflook
Nem van kip met pikante saus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kipfilet, wortelen, ei, engelenhaar of sojavermicelli, sojascheuten
Verse pasta
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: bloem, eieren, zout, water, boter
Zelfgemaakte tomatenpassata
Verse penne maken
Ingrediënten: zout, olijfolie, eieren, pastabloem van harde tarwe
Nem met kip
Ingrediënten: kipfilet, wortelen, ei, engelenhaar (fijne glasnoedels), sojascheuten