Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Tonijn met aardpeer en koriander
Ingrediënten: verse tonijnfilet, zwarte sesamzaadjes, mishima yukari, olijfolie, aardperen
Maïssoep met lente-uitjes en gepofte maïs
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: water, maïs op sap, rauwe maïs, lente-uitjes, aardappel
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Caesarsalad met ham en Comté
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: romeinse sla, PH classic vinaigrette, hesp van 1 cm dik, Comté kaas (0,5 cm dik), kappertjes
Woksoepje van venusschelpen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: sojascheuten, venusschelpen, tofu in blokjes gesneden, minipaksoi, ui
Gazpacho met watermeloen
Gazpacho
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Pompoensoep met scampi
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken