Ierse stoofpot van lam, aardappelen en wortel
Ingrediënten: bloem, lamsschouder, fijngesneden tijm, ui (in plakjes gesneden), wortels (in plakjes gesneden)
Mokka panna cotta en Irish coffee sabayon
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Zarzuela: Spaanse vissoep met schaaldieren en vis
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Scones met tzatziki en zalm van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: wortelen, peper, zout, olijfolie, tijm
Sangria en gegrilde gamba’s à la plancha
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Vegetarische tapas en alcoholvrije sangria
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Geplette erwten en tuinbonen op toast
Ingrediënten: extra Vergine olijfolie, munt (blaadjes), tuinbonen met peul (of 250gr zonder), erwten in de dop (of 150gr zonder peul), pecorinokaas (+ extra voor garnituur)
Meringuetaart met peren, slagroom, geroosterde hazelnoten en chocoladesaus
Ingrediënten: grote scharreleieren of biologische eieren, ongeraffineerde basterdsuiker, zeezout, (van 400 gr) gehalveerde peren op siroop, hazelnoten, verwijder de schil
Zoete en hartige scones met zalm, courgette of hummus
Ingrediënten: bloem, Alpro Go On Natuur, zoete aardappel of wortel, courgette, bakpoeder