Tortilla’s met makreel en koriander-limoensaus
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Filet pur 'Brazil' met farofa en avocadosalade
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: filet pur (of ossenhaas, 180g/pp), olijfolie, tomatenconcentraat (bv. Elvea), zeezout, zwarte peperbollen
Pittige tajine met kalkoen en frisse yoghurt-muntdressing
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: kalkoenfilet, olijfolie, ras-el-hanout, munt, peper
Pizza Panamargerita: pizza met pikante worstjes, avocado en zure room
Ingrediënten: pizzadeeg, tomatenpuree, gemalen mozzarella, maïs (uit blik), koriander
Gemarineerde kip met Marokkaanse wortelen, feta en yoghurtmuntdressing
Ingrediënten: kipfilets, ui, knoflook , ras el hanout , olijfolie
Marokkaanse gehaktballetjes met courgette en raap
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: lamsgehakt, ui, gember, look, peper
Zarzuela: Spaanse vissoep met schaaldieren en vis
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Wraps met scampi, koriander en smeerkaas
Ingrediënten: Maredsous® Dubbelroom Smeerkaas, tortillawraps, gekookte scampi's, 1/4 fijngesneden mango, ijsbergsla