Thais fingerfood: gefrituurde banaan, gekaramelliseerde ananas
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: minibakbanaantjes, rijstbloem, gewone bloem, zout, bicarbonaat
Gezonde rijstpap met kokosmelk en ananas
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Kokosbeignets met mangocoulis en zure room
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Mokka panna cotta en Irish coffee sabayon
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Glutenvrije crumble met frambozen en rabarber
Ingrediënten: rabarberstengels geschild en fijngesneden , diepvriesframbozen of aardbeien , esdoornsiroop , sap van 1 mandarijntje of limoen , vanillesuiker
Meringuetaart met peren, slagroom, geroosterde hazelnoten en chocoladesaus
Ingrediënten: grote scharreleieren of biologische eieren, ongeraffineerde basterdsuiker, zeezout, (van 400 gr) gehalveerde peren op siroop, hazelnoten, verwijder de schil
Crème catalane
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: suiker, eierdooiers, maizena, citroen, kaneelstok
Trifle met advocaatvla
Ingrediënten: gemengde rode bessen, poedersuiker, Grand Marnier, zachte amarettikoekjes, bessencompote
Churros
Ingrediënten: zout, kaneelpoeder, kristalsuiker, water, zonnebloemolie