Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de basis van de tijgermelk: Doe alle ingrediënten behalve korianderswortels in een blender. Pureer. ...
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Zuid-Amerikaans 4 personen

Marshmellow

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Maak een suikersiroop met suiker, water en glucose. In het begin roeren zodat alles mooi gemengd is. Vanaf het ...
Ingrediënten: water, gelatine, kleurstof, eiwitten, glucose
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans 4 personen

Tortilla’s met makreel en koriander-limoensaus

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de limoen-koriandersaus: Snij koriander en peterselie fijn. Hou een beetje koriander vrij ter afwerking. Kruid ...
Ingrediënten: zure room, koriander (vers), limoen, peper, zout
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Zuid-Amerikaans 4 personen

Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman

Sergio Herman - La Mamma

Snij de focaccia in balken. Bak aan in olijfolie. ...
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Spaans 4 personen

Eggs Benedict met spinazie en gerookte zalm

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij de bagels doormidden in twee. Toast ze in de oven of in een broodrooster. ...
Ingrediënten: eidooiers (vrije uitloop, bio), boter, dragonazijn, citroen, peper
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans 4 personen

Rode cupcakes

Eric Lanlard

Verwarm de oven voor op 180°C. Leg 24 papieren vormpjes in 2 muffinschalen en zet aan de kant. ...
Ingrediënten: cacaopoeder, vanille-extract, zachte boter, suiker, eidooiers
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans Dessert 4 personen

Mijn Moorse varkenskoteletten

Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes

Stamp het grootste deel van je oreganoblaadjes met een snufje zout en peper fijn met een vijzel. Hak de rozijnen ...
Ingrediënten: van 540 gr witte bonen, handjevol rozijnen, , dikke varkenskoteletten (ongeveer 350 gr elk), verse oregano of marjolein, zeezout
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Spaans Hoofdgerecht 4 personen

Whoopie pies met kirsch

De MeesterBakker

Meng de kristalsuiker, het zelfrijzend bakmeel en het bakpoeder bij elkaar. ...
Ingrediënten: boter, kristalsuiker, vanille-extract, ei, zelfrijzende bloem
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans Dessert 4 personen

Pompoensoep met scampi

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Stoof de versneden pompoen, samen met de aardappel, ui, prei en look aan in wat boter. Bevochtig met water, sinaasappelsap ...
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Spaans Voorgerecht 4 personen

Citroencupcakes met meringue

Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken

Voor de citroenpasta: Zet eerst je bain-marie klaar. Doe de suiker en het citroensap in een kom, voeg daarna de ...
Ingrediënten: ongeraffineerde suiker, sap van 2 citroenen, eieren, ongezouten boter, in blokjes gesneden, zachte boter
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans Dessert 4 personen