Zeebaars in papillot met look en groene kruiden

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Pel de tenen look. Pers de look en meng met een scheut olijfolie en sap van limoen. Kruid met peper en zout. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Hoofdgerecht 4 personen

Vegetarische tapas en alcoholvrije sangria

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de alcoholvrije sangria: Giet de sangria in een kan. Voeg ijsblokjes toe.  ...
Ingrediënten: druivensap (rood, bio), komkommer, munt, limoen, kaneelstokjes
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Spaans 4 personen

Risotto met burrata en Mediterraanse smaken

Roer de burrata en ricotta door mekaar en voeg een snuifje zout toe. ...
Ingrediënten: Carnaroli del Pavese Gran Riserva risottorijst, verse melk, opgewarmd, burratakaas, ricotta, gedroogde olijven, fijngehakt
Expert Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Hoofdgerecht 6 personen

Sandra's Slimme Start: Maaltijdsoep

Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start

Hak het chilipepertje fijn en pers de knoflook. ...
Ingrediënten: tomatenblokjes, olijfolie, wortel, zoete aardappel, rode paprika
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans 4 personen

Zo maak je een Spaanse tortilla

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Schil de aardappelen en snijd ze in kleine gelijke blokjes. Schil ook de ui en snijd de look. Doe veel olijfolie ...
Ingrediënten: ui, look, eieren, olijfolie, aardappelen
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Spaans Hoofdgerecht 4 personen

Tortilla

Albert Verdeyen - Start to Cook

Snijd de aardappelen in kleine gelijke blokjes en hak de ui fijn. Spoel de gesneden aardappelen niet zodat het ...
Ingrediënten: eieren, boter, aardappelen, ui, peper
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Spaans Hoofdgerecht 4 personen