Juliennesoep met kip en gegrilde spruiten
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Parmentiersoepje met aardpeer, oester en kaviaar
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Velouté van paddenstoelen, rookworst en gebakken bloemkool
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Rodekool met appel, rozijnen en pijnboompitten
Ingrediënten: rozijnen, rodekool (ca. 1 kg), olijfolie, goudrenetten (geschild, zonder klokhuis en in stukjes van ruim 1cm), knoflook (geschild en fijngewreven of -gehakt)
Fazantenpaté met pistachenootjes en glutenvrije Sinterklaasmuffins
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: vlees van fazantenbillen (zonder been) , nek en buik van varken , kippenlever, ui, wildfond
Aardappeltortilla met lauwe salade
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Juliennesoep met balletjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: water, kip, uien, wortelen, tijm
Zelf kroketten maken
Ingrediënten: water, nootmuskaat, peper en zout, melk, ei
Suikerbrood met krenten
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, vanillesuiker, kristalsuiker, rozijnen, geweekt in rum, verse gist