Duivelse Mini Pizza’s
Ingrediënten: pizzadeeg, Maredsous® Duiveltje Pikant, ui, raketsla, tomaat
Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Pompoensoep met tofoe
Sofies feestmaand- Aperitiefhapjes: toastjes met zalm, wafeltjes met manchego en scampi met curry
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: tijgergarnalen of scampi, mayonaise, currypoeder, tabasco, honing
Frietjes uit de oven met light dipsaus
Ingrediënten: Maredsous® Smeerkaas Light, yoghurt, verse kruiden (koriander, peterselie, bieslook, basilicum, ..., aardappelen (vastkokend), olijfolie
Pittige gefrituurde gehaktballetjes met duivels lekkere dipsaus
Ingrediënten: gehakt (gemengd), rode chilipeper, zongedroogde tomaten, kleine rode ui, look
Snel en stijlvol winter hapje: toastje met champignons en Maredsous® Truffel Smaak
Ingrediënten: Maredsous Truffel Smaak, toastjes, champignons, rucola, peper
Scampi met look en boter
Piet Huysentruyt - Start to Cook
Hapje met Maredsous, geitenkaas en hummus
Ingrediënten: geitenkaas (Maredsous), pompernikkelbrood, kikkererwten, munt, lente-ui