Vanillecake

Albert Verdeyen - Start to Cook

Smelt de  margarine au bain-marie met de vanillesuiker en vanille- extract. De margarine neemt de smaak op ...
Ingrediënten: eieren, suiker, bloem, gist, vanillesuiker
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Bewaarwafeltjes

Ann Vertriest

...
Ingrediënten: zachte boter, rietsuiker, vanillesuiker (of 2 pakjes), eieren, karnemelk
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Gebak 4 personen

Bananenbeignets met sesam en kokos

Claudia Allemeersch

Kook voor de dip de room, melk en suiker in tot de saus lichtjes dikt. Zet aan de kant. ...
Ingrediënten: bananen, tarwebloem, bakpoeder, rietsuiker, zout
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Honingcake

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Italiaanse appeltaart

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Doe de boter in een kom, voeg er de suiker aan toe en meng goed. Doe de bloem en de bicarbonaat erbij en meng verder. ...
Ingrediënten: eieren, zeste van een citroen, melk, bicarbonaat, geweekte rozijnen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Dessert 4 personen

Panettone

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Doe de bloem in een kom. Warm de melk op tot hij lauw is en los de gist hierin op en giet dit bij de bloem. Voeg ...
Ingrediënten: gekonfijt fruit, amandelschilfers, bloem, kristalsuiker, rozijnen
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Italiaans Gebak 4 personen

Courgettecake

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Doe de bloem met het maïszetmeel in een kom en roer goed. Klop de eieren op in een aparte kom met een mixer tot ...
Ingrediënten: olijfolie, look, verse gist, peper, boter
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Zelfgebakken zandkoekjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak het koekjesdeeg: Klop de zachte boter met de bloemsuiker en het vanillemerg en een snuifje zout los. ...
Ingrediënten: , zachte boter, bloemsuiker, vanillestokje, zout
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Frambozentaartjes

Suikerdeeg met amandelen: Doe de zachte boter in een ronde kom. Zeef de bloemsuiker boven de kom en meng deze onder ...
Ingrediënten: zout, room, frambozen, suiker, bloem
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Lekker bakken: Kriekentaart met vanillepudding

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Giet de melk in een kookpotje en voeg het vanillepudding poeder toe. Doe de vanillesuiker en 50 gr kristalsuiker ...
Ingrediënten: krieken (ontpit), bladerdeeg, vanillepuddingpoeder, volle melk, kristalsuiker
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen