De ideale restverwerking: groentenquiche
Vegetarische wortelburger met tzatziki
Appelpompoentaartje en club sandwich met avocado, kaas, rode biet en venkel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Salade van venkel en krieltjes
Ingrediënten: venkel, dille (of venkelloof), (soja)boter, kappertjes, krieltjes
Wortelstoemp met gepocheerd ei en bieslookroom
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Flensjes met banaan en chocolade
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, suiker, vanillesuiker, volle melk, eieren
Mokkataartjes met amandelen en crème au beurre
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: oploskoffie (mokka), eidooiers, eieren, boter (op kamertemperatuur), water
Salade van primeurgroenten, gekookt ei en mosterdvinaigrette
Ingrediënten: witte asperges, bloemkoolroosjes, rode bieten, romanescoroosjes, wortelen
Huisbereide vidé met seitan, champignonsaus, lentegroenten en rozemarijnaardappelen
Ingrediënten: bladerdeeg (of koop vidé-koekjes), ei, seitan, olijfolie, aardappelen