Snelle ketchup à la Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de ketchup aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: tomatenpuree, look, sjalot, water, honing
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Dipsaus met rode biet en feta

Pieter Declercq

Doe alles in een blender. ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Opgevulde tomaatjes met Maredsous

Was de kerstomaatjes en snij ze in twee. ...
Ingrediënten: kerstomaatjes, Maredsous® Dubbelroom, Lompeieren, ,
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Hemelse havermoutpap met verse amandelen & munt

Giet de Alpro Amandelmelk in een kleine kookpot samen met een snuifje kaneelpoeder en de havermout. ...
Ingrediënten: (Alpro) Amandelmelk, havermout , kaneelpoeder, gehakte munt, appel
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 1 personen

Ceviche van zeebaars met limoen, avocado en rode biet

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: mosterd, citroen, peper, olijfolie, grof zeezout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Zuid-Amerikaans Voorgerecht 4 personen

Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers

Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius. ...
Ingrediënten: lijnbaars, grof zeezout, eiwit (2 eieren), venkel, kerstomaatjes
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Frans 4 personen

Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Mix alle groenten en kruiden samen in de blender.   ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Spaans Soep 4 personen

Courgettevelouté met munt en feta

...
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Frans Soep 4 personen

Slaatje van spinazie met sinaasappelvinaigrette en garnalen

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Doe de mosterd in een kom samen met de azijn, doe hierbij het sap van een sinaasappel en werk op met olijfolie. ...
Ingrediënten: spinazie, garnalen, sinaasappelsap, mosterd, wittewijnazijn
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Dipsaus met curry en yoghurt

Pieter Declercq

Mix alles onder elkaar. ...
Ingrediënten: Griekse yoghurt, kerriepoeder, zwarte peper, (zee)zout, limoensap
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen