Snelle ketchup à la Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de ketchup aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: tomatenpuree, look, sjalot, water, honing
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat met olijfolie

Maak onderaan in de tomaat een kruisje en dompel gedurende 10 seconden onder in kokend water. Schrik ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Havermoutkoekjes met chocolade

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bak de koekjes aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: rijpe bananen, fijne havervlokken, amandelen, gemalen kokos, pure chocolade (70% cacao)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Lijnzaadcrackers en dip van broccoli en amandelbar en koffie

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak de lijnzaadcrackers met anijs: Verwarm de oven voor op 110C. Laat het lijnzaad wellen in het lauwe ...
Ingrediënten: bruin lijnzaad, blond lijnzaad, lauw water, anijszaad, broccoli (in roosjes, gestoomd)
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Tiramisu met peperkoek, mokka-ijs en karamel op basis van koffie en Amaretto

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Klop de dooiers met de suiker tot een schuimig mengsel. Voeg 4 eetlepels Amaretto toe en roer er de mascarpone ...
Ingrediënten: suiker, mascarpone, eieren, amaretto, peperkoek
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Vijf heerlijke zelfgemaakte oliën, azijn en vinaigrettes

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de chili- en lookolie: doe de volledige chilipepers in een ovenschaal. Snij de ongepelde tenen look in twee ...
Ingrediënten: rode of groene chilipepers, look, roze peperbollen, Extra virgin olijfolie, rozemarijn
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Gemarineerde en gegrilde lamskoteletjes

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Meng in de vijzel of blender alle ingrediënten tot een homogene pasta. ...
Ingrediënten: verse rozemarijn, verse salie, look, basilicum, zongedroogde tomaat
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Konijnensaté’s met sesam en mangodip

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Klop in een kom de eieren los en kruid ze met peper en zout. Ontvlies de konijnenfilets. Meng het broodkruim samen ...
Ingrediënten: satéstokjes, munt, witte wijn , rijstazijn, arachideolie
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Drumsticks met honing en appel

Piet Huysentruyt

Kruid de drumsticks met peper en zout, bestrijk ze met honing en laat ze in 15 minuten gaar en goudbruin bakken ...
Ingrediënten: kippenbouillon, kerriepoeder, room, drumsticks, boter
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hapje 4 personen

“Verloren” croque met gebakken appel en café glacé

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Meng alle ingrediënten van het verloren brood met een vork. Snij de appelen in schijfjes en bak ze in boter met ...
Ingrediënten: kaneel, nootmuskaat, slagroom, vanille-ijs, eieren
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Broodjes 4 personen