Fazantenpaté met pistachenootjes en glutenvrije Sinterklaasmuffins
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: vlees van fazantenbillen (zonder been) , nek en buik van varken , kippenlever, ui, wildfond
Asperges met sabayon van witbier en gefrituurde peterselie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Asperges, eigelen, witbier, citroensap, platte peterselie
Witloofkroketten
Barbarie-eend
Ingrediënten: suiker, bruine fond, balsamico azijn, sinaasappel met schil (in fijne schijfjes gesneden), zout
Frittata met paddenstoelen
Ingrediënten: gemengde paddenstoelen (shiitake, oesterzwam, kastanjechampignons), ui, teen knoflook, eieren, zachte geitenkaas
Boerenpaté
Ingrediënten: ui, boter, gemalen keelsteke, grofgemalen varkensgehakt, grof gemalen varkenslever
Kasteelaardappelen
Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio
Ingrediënten: vastkokende aardappelen, groentebouillon, citroenverbena, tijm en oregano, aardappelkruiden
Boerenpaté
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: grof gemalen varkensvlees, gehakte varkenslever, rundsvlees, keelsteke (vet van de nek van het varken), ei
Suikerbrood met krenten
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, vanillesuiker, kristalsuiker, rozijnen, geweekt in rum, verse gist
Wit brood van 800 gr
Sofie Dumont - De MeesterBakker
Ingrediënten: bloem, water, gist, smout, zout