Chocolade tompoes, French Coffee en vanille-kirsch truffels
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Zeeuwse wafeltjes met aardbeien, rozen en witte chocolade
Ingrediënten: aardbeien, yoghurt, slagroom, witte chocolade, eidooiers
Kersentaart en gin-tonic
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Profiterol gevuld met stracciatella en mokkaroom en karamel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Crème van speculoos, sorbet van limoen en basilicum en specerijenolie
Ingrediënten: limoensorbet, speculoospasta, room, mascarpone, olijfolie
Mokka panna cotta en Irish coffee sabayon
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Vanillebavarois met kaneel, chocolade-pindanotencrumble en mandarijntjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: mandarijntjes, room, melk, suiker, vanillestokje
Gevulde amandelschuimkoekjes met confituur en chocolade
Ingrediënten: citroen, eiwit, snuifje zout, kristalsuiker, amandelpoeder
Bakken: Wafels met ananas en mango
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, eieren, gesmolten boter, melk, lauw water
Meringuetaart met peren, slagroom, geroosterde hazelnoten en chocoladesaus
Ingrediënten: grote scharreleieren of biologische eieren, ongeraffineerde basterdsuiker, zeezout, (van 400 gr) gehalveerde peren op siroop, hazelnoten, verwijder de schil