Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Eenvoudige dipsaus met feta en zongedroogde tomaten
Toast met ricotta, druiven en rozemarijn
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: volkoren roggebrood, rozemarijn, blauwe druiven, ricotta, olijfolie
Italiaans geroosterde vijgen
Bruschetta met tomaat en basilicum op de barbecue
Ingrediënten: stokbrood, look, sjalot (of ui), kerstomaatjes, basilicum
Tapenade van zongedroogde tomaten en basilicum
Ingrediënten: zongedroogde tomaat, basilicum, oregano, peper, zout
Frittata met spaghetti en paprika
Stapelsandwich met parmaham, raketsla en honing met ananas salade
Ingrediënten: parmaham, bruin brood, raketsla, honing, zachte boter
Brochette van tomaat, mozzarella en spek
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: kleine mozzarella bolletjes, kerstomaatjes, peper, pomodorikruiden of Italiaanse kruiden, ontbijspek