Vijgenconfituur met sinaasappel en pijnboompitten
Ingrediënten: potjes (230ml), vijgen, citroen (enkel zeste), citroensap, sinaasappelsap (versgeperst)
Gierst met buratta, pompoen en pompelmoes
Ingrediënten: burrata, gierst of quinoa, appelsap, boterpompoen, ahornsiroop
Aubergines met tomatensaus en gegratineerde Parmezaan
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: aubergine (plakjes van +/- 2cm dik), Parmezaan, passata, fijngesneden sjalot, basilicum
Stoemp op zijn Italiaans
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Gnocchi met ricotta
Naan met granaatappelraita
Verse pasta
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: bloem, eieren, zout, water, boter
Citroenrijst
Ingrediënten: rijst, zonnebloemolie, zwart mosterdzaad, asafoetida, chana dhal (gele spliterwten)