Tortellinis van wilde boschampignons en gerookte eend

Tortellinis van paddestoelen: Laat het gedroogde eekhoorntjesbrood trekken in de warme gevogeltebouillon. Versnijd ...
Ingrediënten: gerookte eendenborst, verse kruiden en spruiten, deegvellen voor raviolo, gevogeltebouillon, gedroogd eekhoorntjesbrood
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Risotto met girolles, cantharellen en merg

Claudia Allemeersch

Blancheer de erwten in kokend gezouten water. Spoel onder koud stromend water. Reinig de paddestoelen. ...
Ingrediënten: Carnaroli rijst, sjalotjes, knoflook, witte wijn, Lacroix kalfsfond
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Kalfsburger met ansjovis en Parmezaanse kaas

Boxy & Boxy

Je snijdt de ansjovisfilets fijn. Je mengt olie en azijn, voegt daar de fijngehakte koriander bij. Die kan je vervangen ...
Ingrediënten: kalfsfilet, hamburgerbroodjes, tomaat, radijzen, olijfolie
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Italiaans 4 personen

Kalfsvlees met knolselder en truffelsap

Boxy & Boxy

In een pan laat je een flinke klont boter smelten. Je bestrooit het kalfsvlees met paprikapoeder. Doe dat van hoog ...
Ingrediënten: kalfsfilet, knolselder, truffelsap, wilde champignons, little gem sla
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Italiaans 4 personen

Mini focaccia broodjes, mosterd en dragonolie, bresaola

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Doe de bloem met een snuif zout, look en tijm in een mengkom. Meng onder elkaar. Meng de gist met het lauwwarme ...
Ingrediënten: harde tarwebloem , droge gist, zeezout, lauw water, gedroogde tijm
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Italiaans 4 personen

Valse pappardelle met traag gesmoorde prei en krokante pangrattato van eekhoorntjesbrood

Jamie Oliver - Jamie at Home

Snij de preien in de lengte doormidden en snij ze schuin in schijfjes van 1 cm. Verwarm een brede steelpan en doe ...
Ingrediënten: zeezout, witte wijn , tijm (gebruik de blaadjes), knoflookteentjes (fijngesneden), eekhoorntjesbrood
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Panna cotta met asperges en eigeel

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kook de room op met peper en zout en voeg er de geweekte gelatine en een beetje citroensap aan toe. ...
Ingrediënten: asperges, eieren, gelatine, room, vanillestokje
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Pansonti con zucca e salvia (verse halvemaantjes gevuld met pompoen en salie)

Maak het deeg voor de pansoti: meng 200 gr witte, vloeiende bloem (type '00') met 100 gr semolino. Leg op een hoopje ...
Ingrediënten: butternut pompoen, verse oreganoblaadjes, verse salieblaadjes, zout en peper, boter
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Ravioli con salmone affumicato in salsina di pepe rosa e prezzemolo (gevulde ravioli van gerookte zalm met een sausje van roze peper en peterselie)

Was de aardappelen, kook ze gaar, giet ze af en laat ze afkoelen. Pureer de aardappelen met de gerookte zalm, de ...
Ingrediënten: zachtkokende aardappelen, gerookte zalm, in hele kleine blokjes, witte ui, fijngehakt, boter, ricotta
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Focacciabrood met rozemarijn, rode ui en zeezout

De MeesterBakker

Verwarm de oven voor op 200° C. Snijd de ui in schijfjes en meng met een beetje olijfolie. Versnipper een takje ...
Ingrediënten: bloem, zout, suiker, olijfolie, water
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Italiaans Broodjes 4 personen